Zorghoeve Kakelbont belooft bruisende tweede editie van KakelSensation

DINTELOORD – Volgende week zaterdag 18 mei opent Zorghoeve Kakelbont haar deuren voor de tweede editie van KakelSensation. Dit is een sfeervol festival voor jong en oud.

Het festival belooft diverse activiteiten zoals straattheater, een braderie, live muziek en volop smullen bij de verschillende foodtrucks. Bezoekers zijn welkom tussen 12:00 en 18:00 uur. Naast genoemde activiteiten kan ook een interactieve rondleiding op het erf en van achter beeldschermen worden gevolgd. Een kopje koffie met wat lekkers is verkrijgbaar in de Kakeltuin. Ook de buitenspeeltuin en de kinderboerderij zijn geopend dus de kleintjes komen eveneens aan hun trekken.

Swingende optredens

De muzikale omlijsting van de dag wordt verzorgd door de Hi-5 Rhythm & Blues Band. Deze swingende vijfkoppige band zal meeslepende blues combineren met vleugjes soul en rock & roll. Het popkoor Nederpop aan de Dintel geeft tussen 13:30 en 15:00 uur een uitvoering en om 14:00 uur zorgen de dansers en danseressen van de dansgroep van Myra Ceti voor een spetterende show.
Zorghoeve Kakelbont is gevestigd aan de Boompjesdijk 11 in Dinteloord. De entree van KakelSensation is gratis en dat geldt ook voor het parkeren. Er is voldoende ruimte. Wie meer informatie wenst kan onder meer terecht op www.kakelsensation.nl en op  Facebook.nl/zorghoevekakelbont.nl. Wie vragen heeft kan bellen naar (0167) 567 669.