Adverteren op KijkopSteenbergen.nl

KijkopSteenbergen.nl is het platform voor de gemeenschap in Steenbergen, Dinteloord, Nieuw-Vossemeer, Kruisland, Welberg en de Heen. Het platform brengt lokale vraag en aanbod samen: winkels, horeca en bedrijven, maar ook inwoners, verenigingen en de gemeente communiceren actief binnen KijkopSteenbergen.nl.

KijkopSteenbergen.nl biedt effectieve en voordelige promotiemogelijkheden voor elke organisatie die in contact wil staan met de inwoners en bezoekers van de gemeente Steenbergen.

KijkopSteenbergen.nl biedt twee communicatiemogelijkheden: 1. Profielpagina en 2. Communicatieabonnement.

Profielpagina: professionele algemene presentatie van uw organisatie

Met een profielpagina wordt uw organisatie op een losse pagina met tekst en beeld - die wij voor u ontwikkelen - professioneel gepresenteerd. U ontvangt daarbij van ons rechten om de teksten en beelden op uw pagina zelf aan te passen. Bij een uitgebreide profielpagina wordt u wisselend uitgelicht in de algemene diaslider, aanwezig op alle pagina’s binnen KijkopSteenbergen.nl. Met meer dan 94.000 bezochte pagina's per maand komt u daardoor zeer frequent onder de aandacht!

KijkopSteenbergen.nl biedt twee typen profielpagina's:

Profielpagina 'Basis': € 17,50 per maand (excl. btw)
Profielpagina 'Uitgebreid': € 25,00 per maand (excl. btw)

Voorbeelden van profielpagina's vindt u op de Pagina Aanbieders

Communicatieabonnement: direct en onbeperkt actueel adverteren

Met een communicatieabonnement  kunt u op KijkopSteenbergen.nl via aantrekkelijke advertentieplaatsingen op een effectieve en zeer voordelige manier direct in contact staan met uw doelgroepen. De advertenties die u gebruiksvriendelijk zelf kunt aanmaken, worden automatisch toegevoegd aan uw profielpagina en de pagina aanbiedingen. Uw advertenties worden daarnaast wisselend uitgelicht op alle pagina’s binnen KijkopSteenbergen.nl. Met meer dan 94.000 bezochte pagina's per maand komt u daardoor zeer frequent onder de aandacht. Met een communicatieabonnement 'basis' kunt u 1 keer per maand een advertentie plaatsen, met 'basis plus' 2 keer per maand en met een abonnement 'uitgebreid' zelfs onbeperkt! Elke advertentie blijft 2 weken lang actief (behalve als u zelf aangeeft dat deze tijd korter moet zijn).

KijkopSteenbergen.nl biedt drie typen communicatieabonnementen*:

Communicatieabonnement 'Basis': € 45 per maand (excl. btw)
Communicatieabonnement 'Basis plus': € 70 per maand (excl. btw)
Communicatieabonnement 'Uitgebreid': € 95 per maand (excl. btw)

Voorbeelden van advertenties die u kunt plaatsen met een communicatieabonnement vindt u op de Pagina Aanbiedingen

 
* Een communicatieabonnement wordt maandelijks automatisch geïncasseerd, waardoor uw marketinginvesteringen verspreid worden over het jaar. Een communicatieabonnement wordt aangegaan voor de duur van 1 jaar, wordt automatisch verlengd met een opzegtermijn van 1 maand en is alleen af te nemen in combinatie met een profielpagina.

Bent u een vereniging of ideële organisatie?

KijkopSteenbergen.nl vindt het belangrijk dat alle relevante partijen binnen de gemeenschap actief communiceren op KijkopSteenbergen.nl. Daarbij begrijpen wij dat verenigingen en ideële organisaties vaak geen budget hebben voor actieve en frequente communicatie. Om die reden worden verenigingen en ideële organisaties die niet beschikken over het benodigde budget gesponsord door KijkopSteenbergen.nl.

Meer over de mogelijkheden voor verenigingen en ideële organisaties

Contactgegevens KijkopSteenbergen.nl

KijkopSteenbergen.nl

Contactpersonen: Peter Vermeulen en Thiemen Vermeulen

Molenweg 44
4651 CM Steenbergen
T: 0167 565930
E: info@kijkopsteenbergen.nl

Formulier aanvraag adverteren op KijkopSteenbergen.nl

Voor bezoek en gebruik van dit platform zijn de voorwaarden zoals omschreven in de disclaimer en privacy statement op deze website van toepassing. Door inhoud op dit platform te plaatsen – hetzij onder uw eigen naam, hetzij als vertegenwoordiger van een organisatie – aanvaardt u de verplichting om de eigenaar van dit platform schadeloos te stellen in geval van inbreuk op auteursrecht, inbreuk op vertrouwelijkheidsclausules en voor de gevolgen van obscene, opruiende, lasterlijke of andere strafbare uitlatingen.

 
Anti-spam controle
Vanwege de populariteit van het platform, is KijkOp helaas doelwit van spammers. Om ongewenste e-mail en virussen tegen te gaan, zijn wij genoodzaakt om onderstaande anti-spam controle toe te passen. Vink 'ik ben geen robot' aan en voer - indien deze verschijnen - de gevraagde opdrachten uit om te laten zien dat u geen spamcomputer maar een persoon bent. Als de vraag lastig is, kunt een nieuwe vraag opvragen via het 'ververs'-icoon linksonderin.
 


Aanbiedingen

Winkels, horeca en bedrijven