Zilveren KBO-speld voor scheidend bestuurslid Jo Geers

DINTELOORD – Dinteloorder Jo Geers is door de KBO Brabant onderscheiden met de zilveren bondsspeld. Dit vanwege zijn grote verdiensten voor de lokale afdeling van KBO. Hiervan was hij twintig jaar lang bestuurslid, waarbij hij zelfs een periode een dubbelfunctie vervulde als voorzitter en secretaris. Samen met Julia de Hoog hield hij de Dinteloordse afdeling draaiende in de jaren dat het minder ging. Uit handen van huidig voorzitter Rien van Zundert ontving het scheidend bestuurslid het teken van waardering, dat hem door echtgenote Jeanne werd opgespeld.

Hiertoe kwam de voorzitter gewapend met speld, bloemen en gebak naar het huisadres van Jo Geers en echtgenote Jeanne. In aanwezigheid ook van dochter Petra sprak Rien van Zundert woorden van lof over de inzet van de ex-bestuurder bij KBO Dinteloord. Naast bestuurder werd Jo Geers vanwege zijn ervaring ook met het Platform Uitkeringsgerechtigden en Gehandicapten (PLUG) gevraagd als Ouderenadviseur en Belastinginvuller. Een taak die hij met verve vervulde.

Vrijwilliger

Gelukkig voor het KBO blijft Jo Geers als vrijwilliger actief voor de KBO Dinteloord. Samen met echtgenote Jeanne verzorgt hij de plaatselijke nieuwsbrief, kunnen opgaven voor deelname aan de activiteiten bij hen worden ingeleverd en blijft hij bingomaster.

Foto’s: Jo Geers en echtgenote Jeanne kregen bezoek van Rien van Zundert, de huidige voorzitter van KBO Dinteloord. Die had voor het scheidend bestuurslid een leuke verrassing in petto.