Zaalvoetbalmarathon voor het goede doel

DINTELOORD – Zaalvoetbalvereniging FC Lattentrappers houdt vandaag (vrijdag 22 juli) en morgen voor de vijfde keer een 24-uurstoernooi voor vier verschillende goede doelen in de gemeente Steenbergen.

De aftrap is vanavond om 20.00 uur in de sporthal van De Buitelstee in Dinteloord, waar morgenavond om 20.00 uur dus het laatste fluitsignaal klinkt en bekend wordt gemaakt wat de sportieve happening heeft opgeleverd voor Theaterschool Myra Ceti, Educara (begeleiding van kinderen en jongvolwassenen met een ontwikkelingsproblematiek), Stichting Cavent (hulp aan mensen met een beperking) en Rustpunt in Beweging (opknap van de openbare begraafplaats in Dinteloord).

Rondom de zaalvoetbalmarathon zijn activiteiten gepland zoals live muziek van de coverband ‘Fonzies Triumph’, die de spelers en het publiek vanavond vermaakt met de sound uit de 50’s, 60’s en 70’s. Voor wie vannacht lekker door wil feesten is er bovendien een Silent Disco, maar om zes uur ’s ochtends staat er anderzijds een yogasessie voor jong en oud op het programma. Morgenmiddag verzorgt akoestisch duo ‘Mais’ het live-entertainment en nieuw dit jaar is dat het evenement vanuit ‘Studio FCLT’ 24 uur lang rechtstreeks wordt uitgezonden op SLOS TV.