Woningstichting presenteert zich tijdens speciale woonmiddag

DINTELOORD – Woonkwartier, de nieuwe woningcorporatie waarin ook Woningstichting Dinteloord is opgegaan, organiseert op zaterdag 1 oktober a.s. een speciale Woonmiddag. Dat gebeurt in het kader van de landelijke Dag van het Huren. Alle huurders en geïnteresseerden worden uitgenodigd om de kantoren van Woonkwartier te bezoeken. Het Dinteloordse kantoor is gevestigd op Raadhuisplein 33.

Gesprekje met directeur
De bedoeling is dat bezoekers een kijkje in de keuken krijgen en dat Woonkwartier kan laten zien waar deze organisatie voor staat. Koffie en thee staan klaar en er zijn activiteiten voor kinderen, opdat ook die zich niet hoeven te vervelen. Ook Ruud van den Boom, de directeur van Woonkwartier zal present zijn op een van de drie locaties. Via de website Woonkwartier.nl is het zelfs mogelijk om een persoonlijke afspraak voor een gesprekje met hem te boeken. Daarin wordt gevraagd om aan te geven wat de betreffende bezoeker zou doen als hij of zij directeur zou zijn van Woonkwartier.

Informatiemarkt
Overigens heeft het hoofdkantoor in Zevenbergen het meest uitgebreide programma. Hier is onder meer een informatiemarkt en kunnen de bezoekers deelnemen aan een workshopprogramma dat wordt verzorgd door de brandweer, een ex-inbreker en een budgetcoach. Voor meer info en aanmelding zie: woonkwartier.nl/woonmiddag.