Woensdag inloopochtend Brede School De Nieuwe Veste

STEENBERGEN – Aanstaande woensdag 9 maart zijn belangstellenden van harte welkom tijdens de inloopochtend waarin brede school De Nieuwe Veste zich presenteert. Tussen 9.00 en 13.00 uur is iedereen welkom, tevens is er gelegenheid om nieuwe leerlingen in te schrijven.

“Onze school is een relatief kleine gemeenschap, waar kinderen en leerkrachten nauw betrokken zijn met elkaar. We leren samen, iedere dag opnieuw. Samenwerken, goede omgangsvormen en respect hebben voor de ander, zijn kernbegrippen op onze school. We werken met de allernieuwste methoden en de lessen worden ondersteund door de inzet van digibord en speciale leersoftware”.

Veelzijdig
“Creativiteit op diverse terreinen vinden we belangrijk. Daarom werken we het hele jaar door aan kunst en cultuur in alle groepen. Ook dit draagt bij aan de toekomst van onze leerlingen. Tijdens creamiddagen kunnen zij daarnaast ervaring op doen met zaken als koken, techniek, sport en nog veel meer”.

Veilige omgeving
“Onze school biedt een veilige omgeving, waar naar hartenlust gespeeld, geleerd en ontdekt kan worden. We hebben oog voor ieders persoonlijke begaafdheid en iedere schooldag opnieuw staat het enthousiaste team klaar om de kinderen mee te nemen in de te ontdekken wereld”, zo vat De Nieuwe Veste haar doelstellingen en werkwijze samen.

Adres: Stadshillen 36, Steenbergen. Telefoon (0167) 56 45 04