Win vrijkaarten voor Circus Renaissance

STEENBERGEN – Romantiek, acrobatiek, dieren, humor, passie en kwaliteit zijn de belangrijkste pijlers van het Circus Renaissance, dat van 18 t/m 21 juni zijn eerste voorstellingen van dit seizoen geeft op het Floraplein in Steenbergen. Klassiek, nostalgisch getint vermaak van de bovenste plank, met korting of zelfs gratis te bezoeken door de lezers van  KijkopSteenbergen.nl

Circus Renaissance heeft aan KijkopSteenbergen.nl maar liefst 50 vrijkaarten beschikbaar gesteld t.b.v. de voorstelling die vrijdag 19 juni om 19.00 uur wordt verzorgd.

Hoe kunt u winnen? Heel eenvoudig! Stuur een mailtje met uw naam en volledige contactgegevens naar redactie@kijkopsteenbergen.nl, doe dat uiterlijk zondag 14 juni, want volgende week maandag verloten we onder alle inzenders 25 x 2 vrijkaarten. De winnaars krijgen per mail bericht en worden ook bekend gemaakt via deze website.

Ook kunt u de kortingsbon van 5 euro, die bij dit bericht staat afgebeeld, uitprinten en inleveren bij alle voorstellingen van Circus Renaissance in Steenbergen: donderdag 18 juni om 19.30 uur (première), vrijdag 19 juni om 19.00 uur, zaterdag 20 juni om 15.00 uur en 19.00 uur en zondag 21 juni om 14.00 uur. Reserveren is mogelijk via 06-13633396 of www.circusrenaissance.nl

Circus Renaissance trakteert het publiek op een compleet nieuw programma, dat de toeschouwers alle elementen van het traditionele circus biedt, waarbij de theatrale presentatie – met tenten en kostuums uit vroeger tijden – ertoe bijdraagt dat de show boeit van de eerste tot de laatste minuut. Op deze manier krijgt het klassieke circus van weleer weer nieuw elan. De voorstellingen, met internationale artiesten, duren bijna twee uur en zijn een ideaal avondje of middagje uit voor heel het gezin.