Wielercriterium Steenbergen organiseert vierde editie Spinningmarathon

STEENBERGEN – Zaterdag 16 maart organiseert het Wielercriterium Steenbergen de inmiddels vierde editie van de spinningmarathon. Deze is bedoeld om financiën te verwerven waarmee de organisatie van een wielerwedstrijd voor nieuwelingen, junioren en jeugdrenners van 12 tot en met 14 jaar kunnen worden bekostigd. Deze vinden plaats op zondag 19 mei.

Ook deze maal vindt de spinningwedstrijd plaats in sport- en recreatiecentrum De Knotwilg. Wielerliefhebbers kunnen tussen 15:00 en 19:00 uur terecht op de talrijke spinfietsen die dan staan opgesteld. Onder leiding van ervaren instructeurs kan dan per uur worden gespind, individueel of met een team. De kosten bedragen per persoon een tientje voor één uur, twintig euro voor twee uur, 25 euro voor drie uur en 35 euro voor vier uur spinnen. Wanneer per team wordt deelgenomen bedragen de kosten 40 euro per team per uur.

Verloting

Tijdens de marathon wordt een verloting gehouden waarbij leuke prijzen zijn te winnen. De opbrengst van de marathon wordt geheel gebruikt voor de organisatie van genoemde wielerwedstrijd. Tijdens de spinninguren en na afloop zorgt Dj Christje voor een gezellige muzikale noot.

Inschrijven

Inschrijven voor de marathon kan via het mailadres: hansjosedegroen@gmail.com.
Wie meer informatie wenst kan contact opnemen met Hans de Groen (06 13 895 273) of met Jac van Leent (06 54 328 826).