Welkome donatie van KMC voor vier lokale organisaties

STEENBERGEN – “Wielrenners – vooral als ze in een groep rijden – veroorzaken regelmatig wat irritatie bij andere weggebruikers. Dat is de reden van dit ‘goedmakertje’ van de Koos Moerenhout Classic”, zo leidde voorzitter Peter Lammers van KMC met een kwinkslag de donatie van zijn stichting in. "Dat is super", zo dachten de ontvangers, want ze kregen gisteravond – vrijdagavond 29 juni – een cheque van 1000 euro overhandigd.

KMC voorzitter Lammers en penningmeester Sjaak Huigh weten dat ze de betreffende lokale organisaties een groot plezier doen met de forse gift. “We krijgen in Steenbergen altijd enorm veel medewerking en zijn blij dat we op deze manier wat terug kunnen doen”. En Peter Lammers voegt daar aan toe dat de organisatie van de Koos Moerenhout Classic complimenten heeft voor de gemeente Steenbergen. “Mede dankzij de samenwerking die we hiermee hebben is de KMC steeds een groot succes”.

De vertegenwoordigers zwembad Aquadintel, Oranje comité Steenbergen, het IJsfestijn en de Stichting Leergeld namen gisteravond met zichtbaar genoegen de welkome donatie in ontvangst. Ook Koos Moerenhout – de bedenker en het boegbeeld van de KMC – was bij de uitreiking aanwezig.

foto: Peter Vermeulen © Steenbergse Courant / KijkopSteenbergen.nl