zaterdag 16 februari 2019, 14:00

Welberg moet punten aan DEVO laten

Zondag 10 februari voetbalde Welberg 1 uit tegen het altijd lastige Devo, dat een treetje hoger op de ranglijst staat dan Sc Welberg. Op een slecht veld, in hondenweer met stortregen en veel wind is het geen doen om goed te voetballen en is het de kou die spelers tijdens de wedstrijd parten zal gaan spelen. Na twaalf minuten voetbal scoorde Devo en zette Sc Welberg op een 1-0 achterstand. Dit werd tevens de ruststand. Brandon Schippers maakt na een tweede tegendoelpunt de treffer die de stand op 2-1 brengt. Doelman Stefan Evers keept goed en behoed zijn ploeg voor een grotere afstand. Helaas kan hij in de 84e minuut de 3-1 niet voorkomen. Dit wordt tevens de eindstand en die zorgt ervoor dat Welberg naar een zevende plaats in de rangschikking zakt.

Deze zondag 17 februari speelt Welberg 1 thuis tegen Molenschot 1, aanvang 14.30 uur sportpark ’t Zandbaantje, aan de Hoogstraat 17 op Welberg.