Wéér inbraak op sportpark

STEENBERGEN – Het gemeentelijk sportpark aan de Seringenlaan is afgelopen nacht opnieuw doelwit geweest van inbrekers, die het nu voornamelijk hadden voorzien op de voorraadruimte waar vv Steenbergen o.a. voetballen en kleding heeft opgeslagen. De schade is aanzienlijk, vooral aan deuren en sloten, maar voor zover bekend hebben de daders dit keer niets meegenomen.

In de nacht van afgelopen maandag op dinsdag kreeg vv Steenbergen ook al ongewenst bezoek, dat zich toen door het forceren van een raam toegang wist te verschaffen tot de kantine en uit de bestuurskamer van de voetbalclub twee laptops meenam en de nodige schade aanrichtte.

Diezelfde nacht werd tevens het clubhuis van sv Diomedon doorzocht. Hoe de inbrekers daar binnen zijn gekomen, was ook voor de politie kennelijk een raadsel. Binnen werden meerdere deuren van (voorraad)kasten opengebroken en stonden enkele spullen klaar om mee te nemen. Mogelijk zijn de daders gestoord voordat zij er met de buit vandoor konden gaan, want uiteindelijk miste de sportclub geen eigendommen.