VV Steenbergen verlengt contract met hoofdtrainer

Het bestuur van voetbalvereniging Steenbergen en hoofdtrainer Robin Borremans melden verheugd dat de overeenkomst, die beide partijen aan het begin van het huidige voetbalseizoen hebben gesloten, met minimaal 1 jaar wordt verlengd.

De uit Ridderkerk afkomstige trainer begon afgelopen zomer als de nieuwe oefenmeester bij v.v. Steenbergen als opvolger van Marco Ernest, die v.v. Steenbergen daarvoor vijf seizoenen onder zijn hoede had. De jonge hoofdtrainer (33 jaar) was in onze regio een onbekende naam. Na zijn actieve voetballoopbaan was hij voorheen trainer bij de verenigingen ‘s Gravendeel en ZBVH uit Zuid Beijerland.

Tevreden na moeizame start

De selectie van v.v. Steenbergen en het bestuur zijn tevreden met de aanpak van Robin Borremans, die ook zelf te kennen gaf graag ook na het huidige seizoen bij v.v. Steenbergen te willen werken. Na een moeizame start , vooral veroorzaakt vanwege het feit dat de nieuwe oefenmeester maar liefst 8 nieuwe spelers moest inpassen in het 1e elftal , heeft hij momenteel samen met zijn assistent Tim v.d. Ree de zaken goed op een rij staan, getuige ook de prima resultaten van de laatste wedstrijden voor de winterstop.
Steenbergen 1 staat momenteel op een gedeelde 8e plaats op de ranglijst in de 3e klasse-A ,waar dit seizoen overigens kansen liggen voor alle deelnemers.

Door: John Rommers