Vrijwilligers gevraagd voor IJsfestijn Steenbergen

STEENBERGEN – De werkgroep IJsfestijn Steenbergen – onder leiding van voorzitter Peter Jongenelen – krijgt veel positieve reacties. En zeker niet onbelangrijk: drie cafés op de Markt – Marina Bar, De Babbelaar en Buddha’s – hebben besloten om een aanzienlijk bedrag bij te dragen aan de mogelijke realisatie van de schaatsbaan, die naar men hoopt eind dit jaar extra sfeer gaat brengen in het centrum van Steenbergen.

Na de toegezegde steun vanuit het college van burgemeester en wethouders is dit een tweede grote opsteker voor de initiatiefnemers. Er moeten nog flinke stappen worden gezet, waarbij sponsoren van harte worden opgeroepen zich te melden, maar er blijft goede hoop op succes.

Donderdag 15 oktober moet duidelijk worden of er een ijsbaan kan komen. Die dag is uitgeroepen tot go-no go moment. Naast nieuwe sponsoren worden ook inwoners die een steentje willen bijdragen als vrijwilliger opgeroepen zich te melden. Dit kan door het sturen van een mailberichtje met naam en volledige contactgegevens naar: ijsfestijnsteenbergen@gmail.com.