Voorinschrijving vierde Koos Moerenhout Classic van start

STEENBERGEN – Op nieuwjaarsdag gaat de voorinschrijving van start voor de vierde editie van de Koos Moerenhout Classic, die op zaterdag 24 mei wordt verreden. De deelnemers kunnen weer kiezen uit vier verschillende toertochten, met afstanden van 85, 125, 160 en 200 kilometer.

Evenals voorgaande jaren berust de organisatie bij Koos Moerenhout zelf en RTC De Fatuur. En Eneco heeft zich inmiddels weer bereid verklaard om hoofdsponsor te zijn van de happening.

Moerenhout: ,,Ik ben hartstikke trots dat we met behulp van onze sponsoren en vrijwilligers kunnen uitkijken naar de vierde editie van het gezellige en betrokken fietsevenement dat de KMC inmiddels is geworden. Ik wil alle fietsliefhebbers dan ook graag uitnodigen om het nieuwe jaar te starten met een sportief voornemen en in te schrijven voor de KMC.’’

Start en finish van de classic zijn op de Markt in Steenbergen. De routes worden enigszins aangepast, zodat de toerrijders nog meer kunnen genieten van de Zeeuwse waterwerken, de polders van Goeree Overflakkee en het groene landschap van de Brabantse Wal.

De voorinschrijving begint morgen en loopt tot en met 2 mei, via http://www.koosmoerenhoutclassic.nl