Volop vertier voor jong en oud in centrum van Steenbergen

STEENBERGEN – Een bezoekje aan het (winkel)centrum van Steenbergen is vanmiddag meer dan de moeite waard. Voor jong en oud valt er meer dan genoeg te zien en te beleven op deze speciale koopzondag van de Steengoed-promotiewinkeliers.

In de Kaaistraat staan verschillende kinderattracties opgesteld, zoals een basejump, mini-trikes, een overdekte speelwagen en een 'rodeostier', maar dan in de vorm van een voetbal. Voor het oude stadhuis laat een groot aantal plaatselijke kleding- en aanverwante zaken het publiek genieten van de voorjaars- en zomermode. In de Grote Kerkstraat vindt een kofferbakverkoop plaats en staan diverse fraai oldtimers opgesteld. De activiteiten duren nog tot 17.00 uur.
Op de Markt is bovendien het basketbaltoernooi van Simple Dribble terug van weggeweest. Dat begon tegen de middag met clinics voor de jeugd en vanaf half drie wordt er op een sportieve manier gestreden om de Studio 54-wisselbokaal. Niet alleen voor de deelnemers, maar ook voor de toeschouwers is het goed toeven op de omringende terrassen.