Volop feest op en rond kermis in Kruisland

KRUISLAND – Enkele zware regenbuien konden niet voorkomen dat jong en oud in Kruisland de voorbije dagen genoten van de kermisattracties die in het dorpshart stonden opgesteld én van het bijbehorende muziekfeest dat De Commerce had georganiseerd.

Dat begon zaterdagavond, vooral tot het genoegen van veel jongedames, met een optreden van Dave Roelvink, die zich ook graag met zijn fans liet vereeuwigen. Samen met dj Bryan gaf de bekende Nederlander invulling aan de Neonparty, die dus goed in de smaak viel bij het publiek.

Zondagmiddag troffen de nodige Kruislanders elkaar weer voor het eerst na hun vakantie tijdens de familiedag van de kermisfeesten, met gezellige muziek van JW Sound. Rond de klok van zes uur kwam de regen met bakken uit de hemel, maar dat kon de pret niet drukken, want organisator Edwin Maas had voor een grote trust-tent gezorgd, waaronder iedereen droog bleef.

Die voorziening kwam ook gisteren op de slotdag van de kermis(feesten) goed van pas. Na de ‘roze maandag’ van de voorgaande jaren, draaide de happening dit keer met name om Hans van Aalst, oftewel Denans, die zijn 35-jarig jubileum als artiest vierde. Collega’s die hem kwamen feliciteren gaven ook een paar liedjes ten beste en dat deed, zoals gebruikelijk op de kermismaandag in Kruisland, ook het plaatselijke duo Sjerrie Denz.

Foto’s Rob Rijshouwer