Voetbalclubs strijden weer om Groot Steenbergen Cup

STEENBERGEN – Ook deze zomer strijden de selectie-elftallen van alle voetbalclubs uit onze gemeente weer om de ‘Groot Steenbergen Cup’. De organisatie van het toernooi berust dit keer bij vv Steenbergen, de winnaar van de vorige editie.

Naast de vijf eerste elftallen van vv Steenbergen, vv Prinsenland, SC Kruisland, SC Welberg en NVS komen ook de tweede elftallen van vv Steenbergen en SC Welberg in actie. Daarnaast is er een aparte competitie voor de damesteams van de deelnemende verenigingen. Zij binden op vrijdagavond 12 augustus de sportieve strijd met elkaar aan tijdens een speciale ‘Ladies Night’.

De ‘Groot Steenbergen Cup’ begint dinsdag 9 augustus echter al, om 19.00 uur, met het openingsduel tussen de heren van vv Steenbergen 1 en NVS 1, die samen met vv Prinsenland 1 en SC Kruisland 1 in de hoogste poule spelen. SC Welberg 1 en 2 en Steenbergen 2 zitten in de tweede poule. SC Welberg 1 en 2 treffen elkaar dinsdagavond om 20.30 uur, tegelijkertijd meten SC Kruisland 1 en vv Prinsenland 1 hun onderlinge krachten. Donderdag 11 augustus om 19.00 uur staan de ontmoetingen tussen vv Steenbergen 2 en Sc Welberg 2  en die van NVS 1 tegen Kruisland 1 gepland, om 20.30 uur gevolgd door de match tussen vv Prinsenland 1 en vv Steenbergen 1.

Op de afsluitende zaterdag, 13 augustus, spelen om 17.00 uur SC Welberg 1 en Steenbergen 2 de laatste wedstrijd in poule B en om 18.45 uur gaat de beslissing vallen in poule A, waarin tot besluit van het toernooi zowel de wedstrijden tussen NVS 1 en vv Prinsenland 1 als die van SC Kruisland 1 tegen vv Steenbergen 1 worden afgewerkt.

Na afloop is er dan nog een feestavond met prijsuitreiking in de kantine van vv Steenbergen op het sportpark aan de Seringenlaan.