Vlag in top bij bereiken hoogste punt kleedkamers v.v. Steenbergen

Afgelopen vrijdag 2 juli werd door bestuur en medewerkers van v.v. Steenbergen op bescheiden wijze gevierd dat die week het hoogste punt was bereikt van de nieuwbouw van de kleedlokalen op het sportpark aan de Seringenlaan.

De bij de bouw betrokken medewerkers van hoofdaannemer Bouwbedrijf Verkaart en Madri Totaalinstallateur waren uitgenodigd om daarbij aanwezig te zijn. Dat gold ook voor diverse sponsoren, de sponsorcommissie van de vereniging, de vrijwilligers van de vereniging die hun steentje bijdragen aan de bouw en uiteraard het bestuur zelf.
Nadat iedereen was welkom geheten door voorzitter Wim Roovers werd in het kort ingegaan op de lange voorgeschiedenis waarmee het bestuur te maken heeft gehad voordat in maart van dit jaar uiteindelijk met de bouw van de 8 nieuwe kleedlokalken kon worden begonnen.

De blauwwit voorzitter maakte duidelijk dat de bouw tot heden prima naar wens verloopt, vooral dankzij de uitstekende samenwerking met hoofdaannemer Bouwbedrijf Verkaart en Madri Totaalinstallateur.
Beide bedrijven werden hiervoor dan ook hartelijk bedankt zo ook de vrijwilligers van de vereniging, Arco Kraak van Kraak Bouwtechnisch Management Buro B.V. (de ontwerper van het gebouw) en diverse aanwezige sponsoren.

Een speciaal woord van dank was er voor projectleider Rob Driessen van de vereniging. Rob is al maanden dagelijks met hart en ziel bezig met de nieuwbouw van de kleedlokalen en mede dankzij zijn tomeloze inzet verloopt de samenwerking met alle partijen naar ieders tevredenheid. Na deze officiële plichtplegingen werd er geproost op het bereiken van het hoogste punt en werd de wens uitgesproken dat ook de nog resterende werkzaamheden volgens planning gaan verlopen

Foto: De vlaggen gingen in top bij het bereiken van het hoogste punt van de nieuwe kleedlokalen van v.v. Steenbergen.

Foto: De aanwezige sponsoren werden, voorzien van een blauwwit sjaal, op de foto gezet. V.l.n.r. Joost van der Ree namens het bedrijf  AVN uit Rotterdam, Dennis Melief van fysiotherapie Melief, Marc Adriaansen van Madri, Stefan Verkaart van Bouwbedrijf Verkaart, Riny Plompen van S.S.P. Steigerbouw en verhuur en Gerard de Heer van Donex Logistics B.V. uit Rotterdam.


In de leldeneditie van Steenbergse Courant van deze vrijdag 9 juli staat hierover een uitgebreid artikel dat geschreven is door John Rommers met meer informatie.
Word lid van Steenbergse Courant en ontvang de krant elke week in de bus. Daarnaast krijgt u de krant wanneer u dat wenst ook gratis digitaal toegestuurd.

Beelden bij dit artikel