Vierde Groot Steenbergen Cup is afgetrapt

STEENBERGEN – Op het sportpark van VV Steenbergen vond gisteren de aftrap voor de 4de editie van de Groot Steenbergen Cup plaats. Deze eerste handeling werd verricht door het 79-jarige club-icoon Sjef Dam en Ivo Boluyt, sportcoach van de Gemeente Steenbergen. Was vorig jaar het Nieuw-Vossemeerse NVS nog organisator, dit keer mocht titelverdediger VV Steenbergen deze taak op zich nemen.

In twee poules worden de komende week achttien wedstrijden afgewerkt tussen de vijf voetbalverenigingen die de gemeente Steenbergen herbergt. Het eerste elftal van de organiserende vereniging won op de eerste avond met ruime cijfers van NVS (6-0). Het onderlinge treffen tussen Sc Kruisland1 en VV Prinsland 1 eindigde in een 2-1 winst voor de ploeg uit Kruisland, die gezien wordt als grote kanshebber voor titel. In poule B bleef de broederstrijd tussen Sc Welberg 1 en 2 op 0-0 steken. Zij zijn samen ingedeeld met Steenbergen 2, die dinsdagavond vrijaf had.

Ladies Night

Donderdagavond beginnen de wedstrijden om 19:00 uur. NVS1 speelt dan tegen Sc Kruisland1. VV Steenbergen 2 treedt voor de eerste keer voor een treffen met Sc Welberg 2. Het eerste elftal van VV Steenbergen speelt om 20:30 uur tegen VV Prinsland 1.

Op vrijdag staat de “Ladies Night” op het programma. De vrouwenteams starten op die avond met hun wedstrijden om 19:00 uur.

Nadat op zaterdag de laatste wedstrijden zijn gespeeld in beide poules, is ter afsluiting een feest en de prijsuitreiking in de kantine aan de Seringenlaan in Steenbergen.

Foto Mark Koenraadt©KijkopSteenbergen