Van Mook Schoentechniek in Poli Bravis

STEENBERGEN  – Sinds kort is Van Mook Schoentechniek in de Polikliniek van Bravis te vinden. Op donderdagmiddag zijn medewerksters van het bedrijf aanwezig om mensen die speciale orthopedische schoenen nodig hebben of bijvoorbeeld steunzolen of inlays van dienst te zijn.

Donderdag 8 maart verzorgde Van Mook een speciale kennismakingsmiddag. Die werd prima bezocht. Bezoekers ontvingen informatie over de dienstverlening van Van Mook die naast orthopedische schoenen en steunzolen ook schoenaanpassingen, -reparaties en bijvoorbeeld therapeutisch elastische kousen inhoudt.
“Mensen met voet- en loopklachten kunnen bij ons terecht. Onze taak is om ervoor te zorgen dat zij beter kunnen lopen, met minder of liefst helemaal geen klachten. Het is mogelijk om op eigen beweging naar ons te komen, maar het gebeurt ook vaak op advies van de huisarts”, vertellen Susan Kouwenberg en Marlou Govaarts.

Van Mook is in Noord-Brabant zeker geen onbekende. Het specialistische bedrijf heeft een hoofdvestiging en een tweede vestiging in Roosendaal en een vestiging in Tilburg. Daarnaast heeft het bedrijf 24 spreekuurlocaties, waaronder in Kruisland en nu in de Polikliniek van Bravis. Het is het beste om voor een bezoek een afspraak te maken. Dat kan via het telefoonnummer (0165) 55 09 45.