Vaertsingers zingen ‘Musical Hits’ tijdens groot concert

STEENBERGEN – Gemengde zangvereniging die Vaertsingers organiseert op 4 november a.s. een groot concert met de naam “Musical Hits”. Vele medley’s en musicalfragmenten zullen in ’t Cromwiel voor het voetlicht gebracht worden.

Bij het concert maakt ook een aantal bijzondere solisten hun opwachting.

‘Die Vaertsingers’ is een gemengd koor van 60 leden dat al weer 40 jaar bestaat. Sinds het aantreden van dirigent Jan Ligtenberg is het koor weer het pad op is gegaan van musicalmuziek en die staat dan ook tijdens het komende concert centraal. ‘Die Vaertsingers’ worden deze avond begeleid door hun vaste pianist Hikmet Bilalov en het SBO showorkest, een symfonisch orkest met 22 professionele musici.

Vier regionale solisten zullen hun opwachting maken: Martine van de Kar, Carel Jan Reuver, Anita Reuver en Dries de Crom. Daarnaast zal het geheel ondersteund worden door de dansgroep “Wilde Mossels” uit Bergen op Zoom en het danspaar Rob van de Geijn en Martine van Leengoed uit Roosendaal.

Musicalster

Als klap op de vuurpijl zal de bekende en gevierde musicalster Maaike Widdershoven, bekend van haar hoofdrollen in diverse bekende, succesvolle en langlopende musicals, deze avond optreden. Maaike vertolkte o.a. de rol van Christine in “The Phantom of the Opera”, Maria in “The West Side Story” en Elisabeth in de gelijknamige musical. Ook schitterde zij in “The Sound of Music” en in “Aspects of Love”.

Het concert vindt plaats in ’t Cromwiel te Steenbergen. Aanvang 20.00 uur. Zaal open 19.00 uur

Kaarten voor dit concert zijn in de voorverkoop voor 15,00 euro bij de leden van het koor en bij Primera de Gilles in Steenbergen. Kaarten aan de zaal kosten 17,50 euro.