Uitslagen Steenbergse voetbalclubs

STEENBERGEN – De sportieve ‘crisis’ bij vv Steenbergen is nog niet helemaal bezworen. Na vier nederlagen op rij speelden de Blauwwitten vanmiddag met 4-4 gelijk bij HSC’28 in Heerle. SC Kruisland bereikte voor eigen publiek een 2-2 gelijkspel tegen koploper Hoeven.

Het scoren gaat de ploeg van trainer Patrick Arnouts uitstekend af: aan een productie zestien doelpunten in zes wedstrijden mankeert hoegenaamd niets. Helaas voor Steenbergen krijgt het eerste elftal echter nog meer treffers rond de oren. Dit seizoen in totaal al twintig stuks. Met vier wedstrijdpunten vertoeft het team in de onderste regionen van de ranglijst.

SC Welberg kende een aanmerkelijk betere competitiestart, maar vanmiddag leden de Oranjewitten bij het laaggeplaatste Devo in Bosschenhoofd wel hun tweede nederlaag van het seizoen: 3-1.

Divo uit Dinteloord blijft dankzij een 3-4 overwinning bij FC Moerstraten goed meedoen in de top van het klassement. De hoofdmacht van vv Dinteloord bleef gisteren in de topper tegen koploper Bruse Boys steken op een 1-1 gelijkspel. NVS verloor vanmiddag thuis in Nieuw-Vossemeer de derby met buurman Vosmeer (Oud-Vossemeer) met 2-3. Voor Val Aan uit De Heen duurde de uitwedstrijd bij SVC in Standdaarbuiten vanmiddag slechts tien minuten. Toen viel de scheidsrechter geblesseerd uit. Het duel wordt later overgespeeld. De stand was nog 0-0.