Toneelvereniging Tavenu serveert Bonbons in luxe verpakking

STEENBERGEN – ‘Bonbons in luxe verpakking’ is de titel van het blijspel dat de Steenbergen toneelvereniging Tavenu zaterdag 15 maart op de planken brengt in de theaterzaal van ’t Cromwiel.

Een ‘goed’ echtpaar, een beste vriendin, een ‘zakenrelatie’, een tuinman die zich nooit ergens mee bemoeit (maar niet heus), een hulp in de huishouding die iets te veel helpt, een zogenaamde tante en haar onmogelijke neefje; dat zijn de personages waar het allemaal om draait in de voorstelling.

De verwikkelingen hebben, getuige de naam van het stuk, alles te maken met het geven van bonbons door de één aan de ander, maar zo’n goedmakertje kan natuurlijk wel eens verkeerd worden uitgelegd…

De uitvoering begint om 20.00 uur en de toegangsprijs bedraagt 8,50. Leden en jongeren onder de 16 jaar betalen 4 euro entree, voor 65-plussers kost een kaartje 6 euro. Voor reserveringen en nadere informatie: Diane Seffelaar, (0167) 567678, toneelvereniging.tavenu@gmail.com.

Zaterdag 22 maart speelt Tavenu ‘Bonbons in luxe verpakking’ nogmaals, maar dan in De Driehoek te Fijnaart (kaartverkoop aan de deur).