Thuis! in Dinteloord uitgeroepen tot restaurant met beste terras

DINTELOORD – Hotel-Restaurant Thuis! in Dinteloord is door Heineken uitgeroepen tot de horecazaak met het beste terras van regio Zuid-West Nederland. Eigenaresse Nathalie Bolluijt ontving uit handen van Maurice Verhagen van Heineken Nederland de ‘Gouden Spatel’ als bewijs en herinnering.

“Hotel-Restaurant Thuis! is meerdere keren beoordeeld door onze mystery guests en die constateerden dat Thuis! uitblinkt in gastheerschap, service en bierbehandeling. Op dit terras kun je dus onder andere terecht voor het best getapte glas bier!”, aldus Verhagen.

De verkiezing is onderdeel van het kwaliteitsprogramma ‘Goed Getapt’ van Heineken Nederland. Hij vertelt dat Heineken de afgelopen tien jaar met trainingen en workshops de kwaliteit van de aangesloten horeca ondernemingen zo hoog mogelijk wil krijgen. Vervolgens worden deelnemers aan het programma ‘Goed Getapt’ in de gaten gehouden en getest op de kwaliteit die ze bieden.

Trots
Eigenaresse Nathalie Bolluijt is in haar nopjes met het winnen van de Gouden Spatel voor het beste terras: “We zijn onwijs trots dat we deze titel mogen dragen dit jaar. We doen altijd ons uiterste best om het onze gasten op ons terras zo goed mogelijk naar de zin te maken. Daarnaast is onze deelname aan het Goed Getapt programma ook belangrijk voor ons, omdat we zo nog meer kwaliteit willen leveren en onze gasten extra tevreden willen stellen. Met deze prijs zijn wij als team niet alleen heel blij, maar het allerbelangrijkst: onze gasten ook!”