Tennisinstuif TVS sloeg goed aan bij deelnemende kinderen

STEENBERGEN – Na weken van gedwongen binnen zitten mochten jongeren tot en met 18 jaar vorige week de tennisbaan van Tennisvereniging Steenbergen weer op. De jeugdleden hebben hun lessen hervat en was het vrij tennissen onder het toeziend oog van een ‘corona-oppasser’. Die rol werd vervuld door een flink aantal seniorleden. Ook was er een tennisinstuif.

Bij deze instuif konden alle kinderen tot en met 12 jaar zich uitleven. Zij die al lid waren mochten een vriendje of vriendinnetje meebrengen om gezamenlijk te tennissen en deel te namen aan spelletjes. Dat werd een succes: op een zonovergoten tennispark hebben 41 kinderen onder leiding van trainster Genora Piepenbroeck en met de hulp van vijf oudere jeugdleden, van een leuke ochtend genoten.

Nog meer vrij tennis

Ook de komende weken kunnen kinderen op vastgestelde tijden komen vrij tennissen. Daarbij zal steeds een ‘corona-oppasser’ aanwezig zijn om een veilig oogje in het zeil te houden. De aangepaste openingstijden zijn te vinden op de website: tvsteenbergen.nl onder de rubriek: algemeen jeugd nieuws.