TCS stijgt naar derde plaats

Door een fraaie zege op Back Hands 4 heeft T.C.S. zich weten op te werken naar de derde plaats in de 3e klasse. Een wedstrijd waarbij Ronald Minkman opnieuw de hoofdrol voor zich opeiste. Voor de derde keer op rij won hij al zijn sets en zorgde samen met Jurgen Broeren ook voor een zege in het dubbelspel. Jurgen Broeren deed het niet veel minder, hij moest alleen zijn eerste set het hoofd buigen. Dat zorgde samen al voor zes punten.

Erik van der Wegen zorgde in zijn eerste set voor nog een punt en dat betekende dat de Steenbergse spelers met een fraaie 3-7 uit St. Willebrord vertrokken.
Ook het reserveteam speelde een sterke wedstrijd tegen Belcrum 10. Daar was de hoofdrol voor Mark van de Waterschoot, ook hij slaagde er in wist voor de derde keer op rij al zijn sets in winst om te zetten. Zijn teamgenoten voegden daar elk nog een set aan toe en tegen de nummer drie van de standenlijst  sleepte het team een mooie 5-5 uit het vuur. Breda 2 greep tegen T.C.S. 3 de kans aan om de leiding in de zesde klasse te nemen. Pas in een van de laatste sets verraste Jolanda Koenraadt een tegenstander, won in vier games en redde zo de eer. Ondanks het verlies met 9-1 houden de dames kans om degradatie te ontlopen.

Programma

Op  vrijdag 15 maart vertrekt T.C.S. 1 naar Roosendaal voor de ontmoeting met ODT K.U. 5. Op papier zou men dan opnieuw een zege kunnen boeken. ODT staat op de onderste plaats maar zal ongetwijfeld alle moeite doen om die te verlaten. 
Het volledige programma: ODT K.U.  5  (Roosendaal) – T.C.S.  1; TIOS’51  7  (Tilburg) – T.C.S.  2; Belcrum 12  (Breda) – T.C.S.  3

Door: Ad Kil