TCS boekt ruime zege na een spannende strijd

Aan spanning heeft het duel tussen T.C.S. 1 en Middelburg 5 niet ontbroken. Slechts twee wedstrijden werden in drie games beëindigd. Het dubbelspel werd in vier games beslist en liefst zeven sets eindigden in vijf games. Het resultaat was vooral voor T.C.S. erg gunstig. De eindstand werd een ruime 2-8 zege voor de Steenbergse tafeltennissers.

Ronald en broer John hadden – traditiegetrouw – het grootste aandeel in de winst. Ondanks het spannende verloop wisten ze beiden drie sets op hun naam te schrijven. Typisch genoeg deden ze dat alle twee in hun eerste match in drie games. Peter Bogers moest in zijn eerste set de volle vijf games spelen, maar moest in de laatste game met 11-6 het hoofd buigen. Het dubbel vroeg vier games en beide broers zetten die in een zege om. Daarna volgde een reeks van zes vijfgamers. Zowel John als Ronald kwamen erbij twee winnend uit de strijd. Peter Bogers voegde daar één set aan toe, maar in de laatste set was zijn tegenstander net iets beter. De 8-2 zege was geflatteerd, maar in elk geval een goede opsteker voor het team.

Programma

Komend weekend spelen twee T.C.S.-teams thuis. T.C.S. 1 neemt het in ’t Cromwiel op tegen het sterke Vice Versa’51 1. Ook zij wonnen hun eerste wedstrijd en zodoende komt de winnaar van deze strijd al direct op de eerste of tweede plaats terecht.
Door uitstel van wedstrijden komt het damesteam van T.C.S. pas op 11 februari in actie. Het volledige programma van vrijdag 7 februari; aanvang 20.00 uur: T.C.S.  1 – Vice Versa’51  3 en T.C.S.  2 – Belcrum 12.

Door: Paul Kil