SWOS roept op om te haken en breien voor Ouderenfonds

STEENBERGEN – Op donderdag 23 november worden dames of heren die kunnen haken of breien opgeroepen om hun nijverheid die dag ten dienst te stellen aan het Nationaal Ouderenfonds. Dit gebruikt de ondersteuning voor projecten ten behoeve van ouderen in Nederland.

Onder het motto ‘De goedgemutste Breicampagne’ worden voor de smoothie fabrikant Innocent mutsjes gebreid of gehaakt. Deze fabrikant zal in januari zijn smoothieflesjes voorzien van zo’n mutsje en stort voor elk exemplaar twintig cent in de pot van het Ouderenfonds.

SWOS roept nu inwoners uit de gemeente Steenbergen op om hun ‘breidrage’ te leveren. Op 23 november komt men te samen in  ontmoetingscentrum ’t Cromwiel en dan wordt er tussen 10:30 en 12:00 uur gewerkt voor het goede doel. Tot besluit van de ochtend wordt er een warme maaltijd geserveerd. Voor deze maaltijd wordt een bijdrage gevraagd van 6,50 euro. Ook wordt de deelnemers gevraagd of ze hun eigen breinaalden – nummer 3 – of haaknaalden mee willen meenemen. En wie klosjes en restanten breiwol heeft maakt de organisatie ook heel blij.

Wie mee wil doen kan zich opgeven bij Tonnie Joxhorst, van de SWOS tel. 0167-541137