SWOS nam het ‘Buurtcadeau’ met genoegen in ontvangst

STEENBERGEN – Donderdagochtend 21 december kwam Marjolein Meeuwkens van het Oranjefonds naar het Steenbergse, om in ontmoetingscentrum ’t Cromwiel het zogeheten ‘Buurtcadeau’ te overhandigen. In dit geval was dat een cheque ter waarde van 3000 euro die met genoegen in ontvangst genomen werd door Stichting Welzijn Ouderen Steenbergen.

SWOS-coördinator Tonnie Joxhorst geeft aan dat de cheque goed besteed gaat worden. Een deel van het geschonken bedrag gaat naar het project ‘Samen Eten’, een deel naar de activiteitencommissies van De Klokskes en De Oostdam en een deel is bestemd voor de aanschaf van spelmateriaal voor de groep ‘Meer bewegen voor Ouderen’.

“We zijn er heel blij mee, want deze doelen kunnen een extra financiële ondersteuning heel goed gebruiken”, zo laat Tonnie Joxhorst in prima stemming weten.

Zij nam samen met de kokkin van Samen Eten in ’t Cromwiel Katy van de Loos en met Hetty Veenstra, gastvrouw bij het Samen Eten de cheque in ontvangst uit handen van Marjolein Meeuwkens van het Oranjefonds.

Foto: Peter Vermeulen © Steenbergse Courant / KijkopSteenbergen.nl