Steenbergen1 naar Zevenbergen voor duel tegen Virtus

Afgelopen zondag werd het gehele amateurprogramma door de KNVB afgelast in verband met de winterse weersomstandigheden, dus kwamen ook de Blauw witten niet in actie in de voor hen geplande wedstrijd tegen Sab. Zondag a.s. vertrekken de spelers van oefenmeester Marco Ernest naar Zevenbergen waar het eerste elftal van Virtus als tegenstander zal fungeren.

Een tegenstander waarvan in de thuiswedstrijd met 2-0 werd gewonnen, maar gezien de stand op de ranglijst kan geconstateerd worden dat de krachtsverhoudingen niet ver uit elkaar liggen.
Steenbergen bezet momenteel de 8e plaats met 15 punten, Virtus staat daar net onder met 1 puntje minder maar ook 1 wedstrijd minder gespeeld.
Kortom, ook nu zal er van begin tot eind weer voor 100% inzet en strijd moeten zijn om een goed resultaat te behalen.
We hopen dan ook dat de spelers met dezelfde instelling aan de wedstrijd gaan beginnen als 2 weken geleden in de wedstrijd tegen koploper RBC. Want alleen dan zullen er punten bijgeschreven kunnen worden.
De aanvang van de wedstrijd is om 14.30 uur in Zevenbergen.

Verdere programma

Overige wedstrijden senioren v.v. Steenbergen: Zaterdag 2 februari: Steenbergen 2 zaterdag – D.V.O. 3 zaterdag ( oefenwedstrijd), aanvang 13.15 uur en Steenbergen 3 zaterdag – Vredenrust 2 zaterdag, aanvang 13.15 uur
Zondag 3 februari: Virtus 1 – Steenbergen 1, aanvang 14.30 uur; Steenbergen dames – Sprundel dames, aanvang 11.30 uur.

Door: John Rommers