Afbeelding
woensdag 19 februari 2020, 13:00

Steenbergen speelt morgen oefenwedstrijd tegen WHS

Na de afgelasting van de competitiewedstrijd tegen Philippine afgelopen zondag speelde het 1e elftal van v.v. Steenbergen afgelopen dinsdagavond in Steenbergen een oefenwedstrijd tegen zondag 4e klasser Nieuw Borgvliet uit Bergen op Zoom.Na een van Steenbergen zijde slechte eerste 45 minuten ging de rust in met een 0-1 voorsprong voor Nieuw Borgvliet.

Steenbergen mocht daarmee niet mopperen want gezien de kansen hadden de Bergenaren eigenlijk met twee of drie doelpunten verschil voor moeten staan. Nadat oefenmeester Robin Borremans de tweede helft startte met een 5-tal wissels ging het bij Steenbergen beter lopen. Via doelpunten van Marvin Braat , Joshua van Willigen en Tim den Houting werd alsnog een 3-1 overwinning behaald.

Oefenen tegen WHS

Voor donderdag 20 februari staat wederom een oefenwedstrijd op het programma, deze keer tegen zaterdag 3e klasser W.H.S. uit St. Annaland.
Ook deze wedstrijd zal in Steenbergen worden gespeeld, de aanvang is om 20.00 uur.

Door: John Rommers