Startschot voor spaaractie Klein Tour-plaatjes bij de Jumbo

STEENBERGEN  – Uit handen van Jumbo filiaalmanager Marcel Schoone kreeg Miss Anouk vandaag het eerste exemplaar van het Kleine Tour plaatjesboek. Het prachtig geïllustreerde boek wordt gevormd door 349 plaatjes met foto’s van het jeugdwielerevenement uit heden en verleden. “Het is mooi geworden” vertelt voorzitter Wim Roovers trots. “We zijn dan ook blij dat Jumbo Supermarkt Steenbergen dit initiatief heeft genomen”.

Vanaf 1 augustus kan zeven weken lang gespaard worden bij Jumbo Supermarkt Steenbergen om het Kleine Tour plaatjesboek vol te krijgen. Tijdens de Missverkiezing op 12 juni jongstleden gingen alle rennertjes, vrijwilligers en bestuursleden al op de kiek voor dit 64 pagina’s tellende plaatjesboek.

Marcel Schoone, zelf nauw betrokken bij de Kleine Tour, vond de speciale spaaractie een mooie manier om de verbouwing van de winkel te vieren. “We hebben de Kleine Tour uitgekozen omdat dit evenement door iedereen een warm hart toegedragen wordt.”

De spaar-, ruil- en plakpret kwam vandaag al direct na de overhandiging uit de startblokken. Voor ieder rennertje was er namelijk een boek met het eigen plaatje op de voorpagina en een startsetje plaatjes.

Bij elke boodschap ter waarde van € 15,00 krijgen klanten van de Jumbo een setje met 8 plaatje. Extra spaarmogelijkheden zijn er met speciale actieartikelen en tijdens een ruilbeurs die gedurende de actieweken wordt gehouden. De exacte datum hiervan is nog niet bekend.

Foto Mark Koenraadt©KijkopSteenbergen