Sprookjes zijn het thema tijdens feestavond van Leedies Oonlie

STEENBERGEN – Het wordt inmiddels traditie. Leedies Oonlie organiseert op zaterdag 25 januari haar jaarlijkse feestavond bij Grandcafé De Keuning. Feestvierders zijn vanaf 11 over negen ’s avonds welkom. Het thema van dit jaar is ‘D’r was es’.

En dat begin van menige sprookjesvertelling zal menigeen vast kunnen inspireren. Tijdens de avond zorgen diverse dweilbandjes voor een gezellig muziekje, terwijl ‘Showtime Drive-in’ voor de muziek zorgt.
Leedies Oonlie doet dit jaar voor de negende maal mee aan de optocht van Strienestad. Vorig jaar wonnen de Leedies Oonlie in de categorie ‘Kleine Groepen’, na zeven jaar op een rij de ‘Eeuwig Tweede’ te zijn geweest. Dit jaar hopen ze opnieuw een mooi resultaat te behalen en nemen de Leedies deel met zeven i.p.v. vijf meiden.
Ze doen overigens een oproep van kleine groepen om deel te nemen aan de optocht. Vorige jaar wist SKS op een laatste moment nog een tweede deelnemer aan de ‘Kleine Groepen’ te strikken en dat hoeft dit jaar niet zo te zijn, als er zich tenminste meer deelnemers aanmelden. ‘Hoe meer zielen hoe meer vreugd’ luidt daarbij het motto en het wordt meteen wat spannender bij de prijsuitreiking.