Sport- en speldag voor de jeugd in herfstvakantie

STEENBERGEN – In de herfstvakantie, op vrijdag 28 oktober, organiseren sv Diomedon en vv Steenbergen gezamenlijk een sportdag voor kinderen in de leeftijd van 5 t/m 12 jaar.

In navolging van de voorgaande edities, willen beide sportverenigingen de jeugd een leuke en sportieve dag aanbieden. Dit wordt onder meer gedaan door de deelnemers op een ander manier kennis te laten maken met de sporten atletiek en voetbal. Zo worden enkele bekende atletiekonderdelen in een ander jasje gegoten en wordt bij het voetballen meer gedaan dan alleen partijtjes.

Naast deze sporten staan er ook diverse andere sportieve spellen op het programma, zodat iedereen kan meedoen. Zowel leden als niet-leden van de organiserende verenigingen zijn van harte welkom.

Het ochtendprogramma duurt van 9.30 tot 12.00 uur, van 12.00 tot 13.00 uur is er een lunch voor kinderen die heel de dag blijven, en het middagprogramma duurt van 13.00 tot 15.30 uur. De activiteiten voltrekken zich op de atletiekbaan en het kunstgrasveld van het sportpark aan de Seringenlaan. De deelnamekosten bedragen 2,50 euro per dagdeel. Degenen die ’s morgens en ’s middags van de partij zijn betalen 5,00, inclusief lunch.

In verband met de voorbereidingen, graag van tevoren aanmelden bij Martijn Hagens via martijn.hagens@gmail.com of 06-53335157 (ook voor nadere inlichtingen).