Speciale herfstwandeling op Landgoed De Hertgang

REGIO – Liefhebbers van tuinen doen er goed aan ook deze herfst een bezoekje te brengen aan het Landgoed De Hertgang in Halsteren. Dit landgoed herbergt op 5,5 hectare grond zo’n 600 struiken en bijzondere bomen. De Hertgang is deze zondag 12 november tussen 12:00 en 17:00 uur geopend voor een speciale herfstwandeling.

Bezoekers kunnen op eigen houtje de uitgezette route volgen, maar ook als ze dat wensen  deelnemen aan de rondleiding, waarbij de gids uw aandacht vestigt op zaken als de bast van bomen die een mooie structuur laten zien, de struiken die bessen dragen en de vruchten die nu aan de bomen hangen. En natuurlijk is er ook aandacht voor de paddenstoelen.

Het gezellige Bezoekerscentrum van het landgoed is op deze zondag in herfstsfeer aangekleed, buiten branden de vuurkorven en binnen kunnen bezoekers genieten van koffie, thee, glühwein of warme chocolademelk. Verder is er haardhout te koop, maar ook walnoten, planten, leuke zelfgemaakte decoraties voor in huis en eitjes van de krielkippen.

De rondleidingen zijn tussen 13:00 e 15:00 uur. Toegang bedraagt 3,50 euro en kinderen tot 12 jaar hebben, onder begeleiding, gratis toegang. Voor meer informatie over het landgoed: www.dehertgang.nl.