Snuffelmarkt voor reparatie dak Open Deur

Snuffelmarkt voor reparatie dak Open Deur

Bij de evangelische kerkgemeenschap Open Deur staat ook zaterdag 8 september de deur letterlijk en figuurlijk voor iedereen open, op het terrein aan de Geert Vinckestraat 2 wordt dan bovendien een Snuffelmarkt gehouden. Die duurt van 10.00 tot 17.00 uur en de opbrengst komt ten goede aan de reparatie van het dak van het kerkgebouw. Open Deur biedt o.a. speelgoed, serviesgoed, antiek, boeken en elektra te koop aan en ook is er een enveloppenspel met tal van nieuwe prijzen.

SKS piekt met loterij en ‘Alle daoge leut-kelender’

Stichting Karnaval Steenbergen is ook weer actief op de Jaarmarkt en presenteert de eerste Strienestadse verjaardagskalender, met de toepasselijke naam ‘Alle daoge leut-kelender’. Twaalf kunstenaars, ontwerpers en fotografen uit Steenbergen hebben hun creativiteit aangeboord om alle maanden van hun signatuur te voorzien. Jasper van Minderhout tekende voor de samenstelling van de twaalf illustraties die zijn vervaardigd, in de meest uiteenlopende stijlen, door Koen Cuelenaere, Toon van Drunen, Riekkus Zantboer, André Roosenburg, Casper Herselman, Bianca Schwill, Ritchie Ramjiawan, Thomas Weezenbeek, Femke Ammerdorffer, Sandra Houtepen-Strong, Martin Valkhoff en Piet Ligtenberg. Dit nieuwe ‘ebbedingeske is te koop voor 11 euro. Er zijn 150 kalenders te koop tijdens de Jaarmarkt, maar er ligt ook een intekenlijst voor als de vraag het aanbod overstijgt.
Wie de organisatie van carnavalsactiviteiten voor alle doelgroepen in Strienestad wil ondersteunen, kan onder het motto ‘We gaon pieke’ ook loten kopen bij de SKS. De loten kosten 1 euro per stuk, de trekking – waarbij leutige prijzen zijn te winnen – is op de 11de van de 11de. Elk lot geeft daarna sowieso recht op 3,50 euro korting op een lopend buffet van 14,50 euro bij Kota Radja in de Blauwstraat.