Afbeelding
zondag 24 februari 2019, 15:30

Slot ronde ARWB crossen

Zondag 17 februari werd de vijfde en laatste ARWB cross van het winterseizoen bij D.J.A in Zundert gehouden. Voor de eerste 10 plaatsen van elke categorie was er een medaille en voor ieder die 3 crossen gelopen had een herinneringsvaantje.

Meisje Mini Pupil Noa van Gils was heel verrast dat zij op de hoogste plaats van het podium mocht plaats nemen. Noa vindt lopen erg leuk en dat bleek ook nu wee , zij kwam als eerste meisje over de finishlijn. Jongen B Pupil Wouter Stevens ontving eveneens een medaille voor de 7e plaats, hij heeft er veel plezier in en loopt prima.

Voor Jongen A Pupil Robin Stevens was de 4e cross belangrijk, hier liep hij zoals hij zelf gepland had naar een eerste plaats om zeker te zijn van de hoogste rangschikking in het eindklassement. Bij deze vijfde cross liet hij zien dat hij de eerste plaats waard is, want ook hier kwam hij als nummer 1 over de finishlijn. Stijn Dielens , Charlotte Nijssen en Florian Besselink hebben ook 3 crossen gelopen.

Diomedon is trots op deze jonge atleten die met zoveel plezier en inzet de crossen liepen,  waarbij de onderlinge sfeer prima was.

Tekst en foto’s: Gerda Tonissen, Diomedon