Sint slaat Welberg zeker niet over

WELBERG – Zondag 26 november brengt Sint Nicolaas met zijn Pieten een bezoek aan Welberg. Dat gebeurt op uitnodiging van Ontspanning voor Welberg (OVW) dat een waar Sinterklaasjubileum spektakel op het programma heeft staan. “Omdat het de 40e Sint Nikolaasontvangst op Welberg is”, zo laat OVW weten. Alle belangstellenden verzamelen zich op 26 november om 12:15 uur in de kantine van Sc Welberg aan de Hoogstraat.

Na het verzamelen start een rondwandeling over de Welberg. Daarbij komt de Sint vanuit de Hoogstraat, Kapelaan Kockstraat in de Corneliusstraat en leidt de tocht door Ambrosiusstraat, Wit-Kruis, Karthuizerstraat, Van Nispenstraat, JF Kennedystraat, Kapelaan Kockstraat en Pastoor Kerckerstraat naar gemeenschapshuis De Vaert. Hier zal burgemeester Van den Belt Sinterklaas welkom heten en is er vervolgens een gezellige feestmiddag voor de kinderen. De Pietenband en DJ Willem verzorgden de muziek, ieder kind ontvangt een snoepzak van de Sint en deelname is voor de kinderen gratis.

Belangrijk voor (groot)ouders met (klein)kinderen die niet op de Welberg wonen, maar die wel graag naar de feestmiddag komen is om te weten dat ze dit even moeten melden aan Paola van Terheijden, via telefoon 06 30 511 472. Dan weet de Sint straks precies hoeveel snoepzakjes hij op Welberg nodig heeft.