Selectie vv Steenbergen 1 start volgende week met voorbereidingen nieuwe seizoen

Volgende week – op zaterdag 31 juli – beginnen trainer Robin Borremans en de spelers voor de selectie van het 1e elftal met de voorbereidingen voor de nieuwe voetbalkompetitie 2021/2022.

Een nieuwe voetbalcompetitie waarvan de eerste wedstrijd staat gepland voor zaterdag 25 september en hopelijk een voetbalcompetitie die niet geplaagd gaat worden door de corona problemen, zoals dat de afgelopen 2 seizoenen het geval was.
Zaterdag 31 juli staan de eerste trainingen op het programma. Uiteraard zullen in de maand augustus de nodige oefenwedstrijden worden gespeeld.

Het programma hiervoor ziet er als volgt uit:

Zaterdag 7 augustus:  Goudswaardse Boys – Steenbergen, aanvang 14.30 uur; Zaterdag 14 augustus: Steenbergen – Zinkwegse Boys, aanvang 14.30 uur; Dinsdag 17 augustus:  Den Bommel – Steenbergen, aanvang 19.30 uur; Zaterdag 28 augustus: G.O.Z. – Steenbergen, aanvang 14.30 uur.

Toernooi in Rotterdam

Op zaterdag 21 augustus zal Steenbergen deelnemen aan een toernooi in Rotterdam van de vereniging Rotterdam United, een vereniging die uitkomt in de 4e klas.
Tegenstanders in dit toernooi zijn verder de vereniging Transvalia uit Rotterdam (4e klas) en de vereniging C.W.O. uit Vlaardingen die uitkomt in de 2e klas.
De vereniging Goudswaardse Boys uit Goudswaard komt uit in de 4e klas hetgeen ook geldt voor de vereniging Zinkwegse Boys uit Oud Beierland. De tegenstander van 17 augustus Den Bommel is een 3e klasser uit de plaats Den Bommel en de tegenstander op 28 augustus G.O.Z. komt uit Mijnsherenland en speelt in de 4e klas.

Bekerwedstrijden

Op de zaterdagen 4 september, 11 september en 18 september staan bekerwedstrijden gepland waarvan momenteel de tegenstanders nog niet bekend zijn.
En nu dus maar hopen dat alles kan doorgaan zoals gepland en een nieuwe uitbraak van corona er geen streep door haalt.

[ door John Rommers ]