Scholieren en ouders knutselen voor de carnavalsoptocht

STEENBERGEN – Het oudercomité van basisschool Gummarus heeft de organisatie van het ‘knutselen voor de carnaval’ voor haar rekening genomen. Bij dit knutselen kreeg het comité de helpende hand van moeders en vaders die de kinderen uit de groepen 1 tot en met 5 kwamen helpen.

Kim Liefhebber vertelt namens de werkgroep over hun motto van dit jaar: ‘Wij zijn over de leutgrens gegaan’. “Dat beelden we tijdens de kinderoptocht die op zaterdag 10 februari wordt gehouden. Deze optocht vertrekt vanuit het Doktersdreefje om 13:41 uur. Onze boefjes zijn over de leutgrens gegaan en hebben geld uit de kluis gestolen. Onder de deelnemende kinderen zijn naast boefjes ook politieagentjes die hen proberen te vangen”.

Afgelopen woensdagmiddag kwamen de kinderen en hun ouders die zich voor het knutselen hadden opgegeven bijeen in de aula van de Gummarusschool. Hier werd naar hartenlust geknutseld. Onder hen ook de leden van de werkgroep. Dat zijn naast Kim Liefhebber: Carolien van de Weegen, Frieda Vugts, Esther Dam, Janneke van de Weegen en Elke Clarijs.