Sasso Montanari organiseert ‘Meet and Greet’

DE HEEN – Voor de leden van hun club van 50 organiseert het koor Sasso Montanari in het kerkje van De Heen op zondag 22 september een wat men noemt ‘Meet and Greet’. Dat is een concert waarin het koor met à cappella gezongen liederen een muzikale ode brengt aan de verschillende seizoenen. Het concert begint om 15:30 uur, het kerkje is een half uur daarvoor al open.

De toegang voor de leden is gratis en dat geldt ook voor de koffie en thee met wat lekkers die worden aangeboden. Na het concert is het tijd om te ontmoeten en dan wordt voor de consumpties die worden genuttigd wel een kleine bijdrage gevraagd.
De organisatoren kondigen aan dat ze zullen proberen om het parkeerterrein verderop in de straat beschikbaar te krijgen, waardoor er gemakkelijk geparkeerd kan worden.
Voor leden die op zondag 22 september verhinderd zijn laat Sasso Montanari weten dat een groot deel van het concert ook op het programma staat dat op zondag 6 oktober tijdens Cultuur in het Kerkje (Nieuw-Vossemeer) wordt gebracht.