Santé-benefietavond Stonemountain Runners

STEENBERGEN – De Stonemountain Runners komen al lekker in de stemming voor de Roparun, de estafettetocht van Parijs naar Rotterdam, waaraan zij in het komende Pinksterweekeinde (23 t/m 25 mei) weer meedoen.

Vooruitlopend daarop, en natuurlijk om de nodige financiële middelen in te zamelen voor het goede doel, verzorgt het Steenbergse Roparunteam op zaterdag 25 april een Franse benefiet/Santé-avond bij De Fles, dat met een Franse markt wordt omgetoverd tot café La Bouteille. Dj Bob Cuelenaere tekent voor de muzikale omlijsting.

Het programma begint om 17.00 uur met een aperitief, inclusief wijnproeverij en hapjes en vanaf 19.00 uur is het smullen geblazen bij de bourgondische barbecue. Het bijwonen van de benefietavond kost 25 euro p.p., met inbegrip van hapjes, barbecue en vijf drankjes. Aanmelden kan via info@stonemountainrunners.nl

Laatste gezamenlijke training

De Stonemountain Runners hebben inmiddels drie gezamenlijke trainingen achter de rug voor de Roparun. Elke eerste zondag van de maand wordt er, zowel ter voorbereiding op de ruim 500 kilometer lange estafettetocht als voor de gezelligheid, een rondje van tien tot vijftien kilometer afgelegd. Ook de fietsers en de masseurs trainen mee en de laatste keer zelfs een aantal niet-leden. Zondag 3 mei om 10.00 uur is de start van de laatste  gezamenlijke training, vertrek bij De Fles en hierbij is iedereen welkom om mee te lopen.