Ruim vierduizend bezoekers op succesvolle 55 Plus Beurs

STEENBERGEN – Van heinde en verre kwamen gisteren de bezoekers van de 55+ Beurs in ’t Cromwiel, zelfs uit Rotterdam en Breda wist men het evenement te vinden. ,,Echt een publiekstrekker voor Steenbergen dus,’’ stelde Hans Oerlemans namens de organisatie na afloop. In totaal trok de beurs zo’n 4100 belangstellenden.

,,Iets minder dan twee jaar geleden, maar wat ons betreft toch weer een grandioos succes,’’ aldus Oerlemans. ,,Alles verliep bovendien bijzonder soepel en ik heb ook alleen maar tevreden standhouders gesproken.’’

De circa honderd bedrijven en instellingen mochten zich verheugen in een aandachtig publiek, dat een uiterst gevarieerd aanbod kreeg gepresenteerd op het gebied van (persoonlijke) verzorging, sport, recreatie, gezond leven, huis en interieur, mobiliteit, mode, duurzame energie, elektronica, en ook de inwendige mens kwam niets tekort.

In de multifunctionele zaal van ’t Cromwiel was een special opa en oma-plein ingericht en hier konden de bezoekers, evenals in de theaterzaal, tevens genieten van uiteenlopende (muzikale) optredens, modeshows en sportieve demonstraties.

De sporthal was puur gereserveerd voor stands, waarvan een deel overigens ook in de theaterzaal en de multifunctionele zaal stond opgesteld. Zelfs de doorgangen van de ene naar de andere beursruimte waren gevuld, zo groot was de animo van het bedrijfsleven en de maatschappelijke dienstverlening om deel te nemen aan de 55+ Beurs, die zijn derde editie beleefde en gezien het succes komt er ongetwijfeld weer een vervolg.