Rock for KiKa

WELBERG – 16 December aanstaande vindt voor de 3e maal het benefiet evenement “Rock for KiKa” plaats. De eerste 2 edities werden gehouden in het voormalige café de Fles, maar deze 3e editie verhuist naar Welberg, de woonplaats van organisator Leo Osseweijer.

“In partycentrum de Duiventoren aan de Hoogstraat gaat het gegarandeerd een heerlijk en onvergetelijk avondje worden, met 2 bands die hun sporen al lang en breed verdiend hebben en die garant staan voor heerlijke avond met Rock klassiekers, elk op hun eigen manier”, zo laat Leo Osseweijer enthousiast weten.

De volledige opbrengst van deze avond gaat naar KiKa (kinderen kankervrij), de organisatie waar de organisator zich al sinds 2012 voor inzet. Naast een stevig avondje rocken is er ook een loterij aan deze avond gekoppeld met tal van mooie prijzen, voor een groot deel aangeboden door lokale bedrijven uit Steenbergen en omgeving.

Loten zijn uitsluitend te koop op de avond zelf. Toegangskaarten kosten 6,50 per stuk aan de deur, maar zijn ook verkrijgbaar in de voorverkoop voor slechts 5 euro bij partycentrum de Duiventoren en Primera de Gilles, Kaaistraat 49 te Steenbergen. 

De deuren gaan open om 20.00 en de live optredens starten om 20.30 uur. Voor meer informatie kan contact worden opgenomen met Leo Osseweijer via het nummer 06 15 583 339.