Rabobank, Surplus en Woonkwartier onder één dak in Dinteloord

DINTELOORD – Per 1 juli 2017 nemen Rabobank West-Brabant Noord en Surplus hun intrek in het servicekantoor van Woonkwartier aan het Raadhuisplein 33 in Dinteloord. Medewerkers van de drie organisaties zijn vanaf dat moment op vaste tijden in de kern Dinteloord aanwezig voor persoonlijke vragen en adviesgesprekken. Door de bundeling van krachten kan de dienstverlening in Dinteloord intact worden gehouden en er wordt op  efficiënte wijze met de huisvesting omgegaan, zo stelt het drietal. 

Medewerkers van Rabobank West-Brabant Noord zijn vanaf 1 juli 2017 op maandag, dinsdag en donderdag van 09.00 tot 11.00 uur aanwezig tijdens inloopspreekuren. Buiten deze tijdens kan een afspraak worden gemaakt met een adviseur die dan thuis langs komt.

Geen geldmiddelen aanwezig op nieuw servicekantoor

 “De geldautomaat en het sealbag apparaat voor ondernemers blijft in het huidige gebouw aan de Westvoorstraat. Op het nieuwe servicekantoor zijn geen geldmiddelen aanwezig. Klanten die contant geld willen storten, worden doorverwezen naar vestigingen van de Rabobank in Oudenbosch of Zevenbergen. Klanten die daar op dit moment gebruik van maken, worden hier persoonlijk over geïnformeerd.”, aldus Ger de Weert, directeur Particulieren van Rabobank West-Brabant Noord.

Openingstijden Surplus

Het team Thuiszorg en wijkzuster Sheela Punt houden kantoor in Dinteloord. Wie vragen heeft over welzijn, zorg en wonen kan bij deze wijkzuster terecht. Ze is aanwezig op maandagmiddag en donderdagmiddag.  Telefonisch bereikbaar  via 0168 – 33 18 26 of per email: info@wijkzustergroep.nl. 

Openingstijden Woonkwartier

In het servicekantoor in Dinteloord staan medewerkers van het Woonkwartierteam Wijken en Kernen iedere maandag, dinsdag en donderdag van 9.00 tot 11.00 uur klaar voor vragen en persoonlijk advies. Daarnaast is Woonkwartier ook telefonisch of per mail bereikbaar en kunnen huurders terecht op de vestiging in Zevenbergen.