Programma viering 450 jaar Nieuw-Vossemeer: Woensdag 14 juni 2017

Programma viering 450 jaar Nieuw-Vossemeer woensdag 14 juni:

07.00 uur: De derde en laatste wandeling. Dit keer  voor de geoefende loper want over een afstand 50 kilometer. Het thema: ‘De ontdekking van de Brabantse Wal’.

13.30 uur (vanaf 12.30 uur inloop): Senioren-middag in de tent in het Vossenbos. Met het spel ‘Ik hou van Vosmeer’ onder leiding van de Vosmeerse Linda de Mol, Ed Clarijs. Een compleet feestpakket met eten en drinken (koffie met een koek, 2 hapjes, vier consumpties en een zak friet). En op speciaal verzoek van de oudere Vosmeerder een optreden van het duo Sjerrie Denz. De kosten bedragen slechts 10 euro voor de hele goedverzorgde middag. Kaarten zijn verkrijgbaar bij de Spar, Marieke de Kapper, de Dorpsherberg, het Wagenhuis en de Praeter.

20.00 uur: De grote 450 Dorpsquiz. De leden van de Heemkundekring stelden 100 pittige (meerkeuze) vragen samen. Voor de winnaar wacht een grote beker, de eeuwige roem en een geldbedrag van 100 euro. Voor iedere deelnemers is er een leuke herinnering. Deelname is gratis. Van tevoren inschrijven is prettig voor de organisatie maar niet verplicht.