Peanuts basketbaltoernooi bij Simple Dribble

STEENBERGEN – Simple Dribble verzorgt op zaterdag 24 januari een Peanuts Basketbaltoernooi, waaraan kinderen uit de groepen 3 t/m 6 van de basisschool gratis kunnen meedoen.

Er wordt 3 tegen 3 gespeeld, teams moeten echter uit minimaal vier, maar liever zelfs vijf of zes spelertjes bestaan. De regels worden vereenvoudigd en zowel de bal als het veld zijn kleiner dan normaal. Plezier staat voorop bij het peanutbasketbal en rondom de wedstrijden worden ook andere, leuke activiteiten gehouden.

Deelnemers hoeven geen ervaring met basketbal te hebben en teams die geen begeleiding hebben, krijgen van Simple Dribble een spelleider toegewezen. De inschrijving van dit vorig jaar voor het eerst, en met succes gehouden toernooi, verliep toen via de basisscholen. Nu gebeurt dat rechtstreeks bij de organiserende vereniging, via famkerbusch@gmail.com

Voor meer informatie is Anton Kerbusch bereikbaar op 06-15532377. Aanmelden kan individueel of per team. 

Het toernooi is van 13.15 tot 15.15 uur voor kinderen uit de groepen 3 en 4; kinderen uit de groepen 5 en 6 spelen van 15.00 tot 17.00 uur. Plaats van handeling is de sporthal van ’t Cromwiel.