Oproep aan ondernemers voor deelname aan ontbijtsessie: aanstaande vrijdagochtend

DINTELOORD – Aanstaande vrijdagochtend 18 september organiseert ZZP West-Brabant, in samenwerking met de StartersCentra West-Brabant, een ontbijtsessie voor (startende) ondernemers en ZZP-ers. De ochtend staat in het teken van acquisitie en vindt plaats bij restaurant Thuis in Dinteloord. Ondernemers die zich nog niet hebben aangemeld kunnen dit alsnog doen. Het ontbijt start om half acht en duurt tot negen uur.

Deze ontbijtsessie van ZZP West-Brabant is een netwerkinitiatief voor (startende) ondernemers en zzp’ers die bruisen van passie voor hun vak. Iedere ondernemer is welkom en krijgt de ruimte om te praten, te vragen, te luisteren en te klankborden. Tijdens de bijeenkomst is er een powerworkshop Acquisitie verzorgd door projectleider Koen Oosterwaal. En tussendoor is er dan nog tijd voor een kop koffie en een broodje.

Het netwerk van ZZP West-Brabant bestaat uit een divers gezelschap, van ZZP’ers en MKB-ers tot startende ondernemers aan het begin van de groei van hun onderneming. Er zijn vertegenwoordigers uit veel verschillende branches waardoor er ook kruisbestuiving kan ontstaan. Deelname aan de ontbijtsessie is dus voor ondernemers zeer interessant.

De ontbijtbijeenkomst is gratis, al wordt een eigen bijdrage zeker op prijs gesteld.

Aanmelden kan via www.starterscentrawestbrabant.nl of door een e-mail te sturen naar info@starterscentrawestbrabant.nl.