Open Dag bij Modelbouw Vereniging Steenbergse Vliet

STEENBERGEN – Deze zondag, 3 februari tussen 11:00 en 17:00 uur, houdt Modelbouw Vereniging Steenbergse Vliet (MVSV) haar inmiddels 12e jaarlijkse open dag op rij. Dat gebeurt in het Scoutinggebouw De Wallenburgh aan de Oudevest 9 in Steenbergen, vlak bij het eigen clubhuis en vaarwater. Belangstellenden zijn hier meer dan welkom.

Tijdens de open dag presenteren de organisatoren tientallen radiografisch bestuurbare schaalmodellen van stoom-, zeil- en werkschepen. Daarnaast ook auto’s en vrachtauto’s, stoommachines en een modelspoor. De schaalmodellen zijn van museumkwaliteit zo wordt aangegeven. De leden van MVSV zeggen te beschikken over een grote diversiteit aan kennis die ze graag met belangstellenden willen delen. Bijzonder ook op de presentatie zijn de Diorama’s (kijkkasten), de havensleper met Voith-Schneider voortstuwing en de technieken op het gebied van 3D-printen.

De leden van de modelbouw vereniging hopen op een goede opkomst. En wellicht weten ze nieuwe liefhebbers te interesseren, die besluiten om de club te komen versterken. Nadere informatie is te vinden op de website van de modelbouw vereniging: www.mvsv.nl.