Ook vv Steenbergen 1 en 2 verhuizen nu naar de zaterdag

STEENBERGEN – Maakte sc Welberg rond Pasen bekend dat het eerste team op zaterdag gaat voetballen, ook het eerste en tweede team van vv Steenbergen verhuist in het volgende voetbalseizoen naar de zaterdag 4e klasse.

Dat laat het bestuur van vv Steenbergen in een brief weten. De tekst hiervan staat ook op de website van vv Steenbergen. Het bestuur heeft zich laten adviseren door een speciaal in het leven geroepen commissie. Er werd gereageerd op vragen vanuit de spelersgroep en de technische staf. Ook in de regio namen elftallen de beslissing om op zaterdag te gaan spelen en trokken ook spelers van het eerste daar naar toe.

Continuïteit

“Om de continuïteit te waarborgen heeft het bestuur besloten om de vaste speeldag van het eerste en tweede team naar de zaterdag te verhuizen. Dat zal ook de doorstroming van de jeugd bevorderen. Die is aan de zaterdag gewend”, zo laat het bestuur van vv Steenbergen weten. Ook hoofdtrainer Robin Borremans en de technische staf gaan met het eerste elftal mee. Voor het tweede wordt een nieuwe technische staf gevormd. Het is zeer waarschijnlijk dat ook het eerste damesteam naar de zaterdag verhuist.

Het elftal Zondag 3 blijft op zondag spelen en de huidige zaterdagteams blijven op de zaterdag actief.